JM-Teknik – Problemløsning og Kvalitetessikring

JM-Teknik er en innovativ virksomhed med over 25 års erfaring i udvikling, design og opbygning af elektronisk og elektrisk måle- og testudstyr, til kvalitetssikring af elektroniske, elektriske og mekaniske produkter – både til manuel test og til in-line test i automatiske produktionslinier. Specialist i udstyr til test med højspænding og til test af jordtilslutning (ground bonding). Udover testudsyr har JM-Teknik løst mange opgaver inden for blandt andet automation og adgangskontrolsystemer.

JM-Teknik lægger stor vægt på at indgå som en seriøs partner ved at forstå kundens behov og klarlægge løsningsmuligheder – for sammen med kunden at vælge den rette løsning, der er med til at sikre og forbedre kundens produktion og kvalitetskontrol. For at kunne levere det, har vi selv en høj grad af kvalitet i dokumentation, sporbarhed, komponentvalg og design for egne produkter.

JM_Teknik tilbyder både standard og kundetilpasede løsninger med brug af egne eller andres produkter – alt efter opgaven. Vi står altid til rådighed for kunderne med support og oplysninger på +45 8668 0033 eller mail@jm-teknik.dk